picture-26004
picture-26003
picture-26008
picture-260010

Foodtruck Hollandse Bus boeken in Schiedam


Bedrijfsfeest, Lunch of ander evenement?

Heeft u plannen voor een bedrijfsfeest, bedrijfslunch, evenement, opening, feest of een ander evenement in

de regio Schiedam waarbij u foodtruck catering op locatie voor nodig heeft?

Foodtruck Hollandse Bus komt naar alle bijna alle plaatsen binnen Nederland.

Bekijk hier onze menukaart

Foodtruck  Schiedam


Bedrijfsfeest, bedrijfslunch, bedrijfsopening of ander zakelijk evenement in Schiedam? Wat dacht u van een foodtruck op uw locatie in Schiedam of bij uw relaties op locatie. Ook inzetbaar op bouwlocaties in de woningbouw, wegenbouw, waterbouw etc. etc. Een heerlijke Hollandse Hap zoals Broodje Bal, Broodje Unox, broodje hamburger, heerlijke soepen en stamppotten. Uiteraard kunnen we uw mensen ook voorzien van een koud of warm drankje erbij. Daarnaast serveren we koude belegde broodjes, warme belegde broodjes, verse Pastamaaltijden, Kipkerrie, broodje Saté en vele andere mogelijkheden. Zet foodtruck Hollandse bus in als marketing tool en verras uw medewerkers of klanten. Wij helpen u graag om uw campagne te laten slagen.

Foodtruck of bakfiets met hotdog en soep bij u op de stoep


Bedrijfsfeest, opening of ander zakelijk evenement? Heel eenvoudig de foodtruck boeken en onze trucks komen naar u toe. Bij uw bedrijf verzorgen wij een foodtruck-catering tot ieders tevredenheid. We spreken een aanvangstijd en eindtijd met u af alsmede een assortiment voor uw gasten. Soms hebben we een beetje electriciteit nodig. Eten uit een foodtruck verbindt uw mensen . Tijdens dit eetmoment komen collega's of relaties met elkaar te praten en ontstaat er een ongedwongen sfeer.  Met zijn allen in de rij (nu op gepaste afstand) Wat dacht u van een foodtruck of bakfiets op bijvoorbeeld uw (bouw-werk) locatie of vestiging in Schiedam. Boek vandaag nog uw foodtruck met de maaltijd van uw keuze.

Foodtruck op locatie in Schiedam


De Hollandse Bus heeft eigenlijk voor iedere gelegenheid een passend assortiment. Tijdens een borrel worden er eenmaal andere zaken genuttigd als op een werkdag op een bouwlocatie, dus geef aan via ons inschrijfformulier wat uw wensen zijn en eventueel een budget en wij sturen u vrijblijvend een offerte. Wij denken met u mee en gaan met u voor de langdurige relatie, immers een catering waar u tevreden over bent wordt nog lang over gesproken! Dus voor uw Bedrijfsfeest, Bedrijfsborrel, Bedrijfs Open Dagen, Bedrijfsjubileum, Bedrijfslunch, Productlancering enzovoort, neem contact met ons op via ons formulier. Foodtruck de Hollandse Bus kunt u boeken in heel Nederland en wij komen graag naar regio Schiedam.

De IJswagen van Zeeuws IJsmeisje komt ook in Schiedam.


Deze Zoetroze IJskar welke bij jong en oud sentimentele gevoelens losmaakt, is uiteraard zowel zakelijk als privé te boeken in Schiedam. Met een jarenlange ervaring en een heerlijk ijskoud assortiment kunt u prima uw personeel, relaties en klanten trakteren op een voortreffelijk Italiaans schep ijsje. Schepijs op locatie is nog nooit zo populair geweest. Een Bedrijfsfeest, opening of ander zakelijk evenement? Wat dacht u van ijswagen Zeeuws IJSmeisje op bijvoorbeeld uw bouwlocatie, werk locatie of vestiging? Verras en verwen uw medewerkers en relaties in de zomermaanden met een heerlijke schepijsje uit de ijswagen van Zeeuws IJsmeisje (www.zeeuwsijsmeisje.nl)

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik ga akkoord met het privacybeleid en bevestig dat mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet mogen worden gebruikt.
 
 

* verplichte velden

Foodtruck huren?

Bel voor al uw vragen 
of reserveringen:
085-8769154  

Wij werken volgens de HACCP richtlijnen

IJSWAGEN
ZEEUWS IJSMEISJE
ITALIAANSSCHEPIJS

Mini Foodtruck