picture-26004
picture-26003
picture-26008
picture-260010

Foodtruck Hollandse Bus serveert u de lekkerste broodjes sate volgens traditioneel recept bij u op locatie.


Broodje Sate


Een van de meest populaire gerechten van de Hollandse bus, is het broodje saté!


Broodje Sate is een unieke combinatie van een vers Surinaams broodje(knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant), gemarineerde en gegrilde kip, komkommer en sla met een heerlijke pindasaus. De combinatie van het vlees en de groenten zorgt voor een perfecte balans tussen smaken en texturen in het broodje sate.


De satésaus is een belangrijk ingrediënt en geeft een unieke smaak aan het broodje sate. De satésaus is wat het broodje saté zo uniek maakt. De saus is gemaakt van gemalen pinda's, knoflook, gember, sojasaus en andere ingrediënten. De saus wordt vervolgens over het vlees en de groenten in de sandwich gegoten, wat zorgt voor een heerlijke en unieke smaak die moeilijk te weerstaan ​​is. Een echte Must-Try voor iedereen die van lekker eten houdt.

Bij foodtruck Hollandse Bus kunt u op kantoor of op een andere locatie onderweg genieten van heerlijke en unieke gerechten. Het broodje saté is daar een perfect voorbeeld van.Broodje Sate is ook Halal verkrijgbaar.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte

Foodtruck huren?

Bel voor al uw vragen 
of reserveringen:
085-8769154  

Wij werken volgens de HACCP richtlijnen

Mini Foodtruck

 
 
 
 
 
 
 
 
Ik ga akkoord met het privacybeleid en bevestig dat mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet mogen worden gebruikt.
 
 

* verplichte velden

unsplash