picture-26004
picture-26003
picture-26008
picture-260010

Foodtruck Hollandse Bus serveert u de lekkerste broodjes hamburger in alle soorten en maten bij u op locatie

Broodje Hamburger Classic


Hamburger Classic zegt eigenlijk al genoeg. Heerlijk mals sappig vlees op een perfect broodje met tomaat, uien, sla en verrukkelijke hamburgersaus. Een hamburger zoals een hamburger bedoeld is!

Loopt het water u al in de mond?

Broodje Cheeseburger


Kaasliefhebbers opgelet! Say cheese! De combinatie heerlijke cheesy kaas met knapperige sla, frisse tomaat en vers brood daar gaat je hart toch sneller van kloppen?

En is 1 broodje cheeseburger niet genoeg? Kies dan voor de dubbel cheeseburger.

Mega Burger


Vleesliefhebbers opgelet! Mega is bij de Hollandse Bus ook echt Mega! Ga je de uitdaging aan? Je krijgt een extra grote hamburger van top kwaliteit en een king size formaat hamburgerbroodje! De eye-catcher op iedere gelegenheid. Maak maar vast een afspraak op de sportschool om de calorieen weg te werken, want deze zal je nodig hebben!

Dubbele Cheeseburger


Is 1 broodje cheeseburger niet genoeg? Neem dan een dubbel cheeseburger! Dubbel vlees, dubbel kaas, dubbel broodje... de favoriet van elke hamburger lover!

Ook verkrijgbaar als dubbel hamburger Classic.

Broodje vegetarische hamburger


Hamburgerbroodje met 100% vegetarische hamburger. Deze hamburger is zo lekker dat hij qua smaak bijna niet van echt vlees te onderscheiden is. De vegetarische hamburger is inmiddels ingehamburgerd in het assortiment van de Hollandse Bus. Een aanrader voor iedere vegetarier.

Foodtruck huren?

Bel voor al uw vragen 
of reserveringen:
085-8769154  

Wij werken volgens de HACCP richtlijnen

Mini Foodtruck

Alle Nederlanders samen eten jaarlijks 400 miljoen hamburgers. Omgerekend zijn dat 25 hamburgers per persoon per jaar. 


Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte

 
 
 
 
 
 
 
 
Ik ga akkoord met het privacybeleid en bevestig dat mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet mogen worden gebruikt.
 
 

* verplichte velden

unsplash