picture-26004
picture-26003
picture-26008
picture-260010

Foodtruck Hollandse Bus is trending...

Bekijk hier onze vloot.

Particulier:

Foodtruck Hollandse Bus is de perfecte keuze ieder feest of evenement. Dit kan zowel een particulier of zakelijk evenement zijn. Bij particulieren feesten komen wij vaak op familie feesten zoals verjaardagen, huwelijk, straatfeest, familiedag BBQ of house warming party's. Wij begrijpen dat sfeer en beleving de ultieme ervaring is en dat hoogwaardige kwaliteit hier niet aan mag ontbreken.

Zakelijk:

Steeds meer bedrijven boeken een foodtruck voor een bedrijfslunch, opening,bedrijfsfeest, BBQ of zomaar om een stukje extra waardering uit te spreken richting medewerkers of klanten. Tenslotte zit waardering niet enkel in geld, maar in juist dat beetje extra. Een bezoek van de Hollandse Bus ! Dit kan bijvoorbeeld zijn op 1 locatie bij u op kantoor in Rotterdam, maar het is ook mogelijk om foodtruck Hollandse Bus langs al uw locaties langs te laten gaan. Dit kan zijn omdat uw medewerkers op vier verschillende vestigingen of bouwlocaties aan het werk zijn. Maar het zou even goed kunnen dat u uw klanten eens origineel wilt verrassen met een heerlijke versnapering.


Foodtruck Hollandse Bus als marketing tool:

Het is trending om de foodtruck in te zetten als marketing tool en wij denken graag met u mee. Iedereen eet en drinkt, dus door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden deelt u deze feelgood ervaring met uw medewerkers, klanten of leveranciers.


* Laat uw gezelschap een selfie maken met de foodtruck en deze plaatsen op bekende social media kanalen. Hier kunt u bijvoorbeeld een winactie aan vastmaken. Dit geeft een enorme exposure voor uw bedrijf.

* Foodtruck Hollandse Bus komt op plaatsen waar billboards niet kunnen komen en zorgen naast een ontspannende sfeer ook voor interactie.

* Onze medewerkers in de foodtruck kunnen zich presenteren in uw bedrijfskleding ( indien aanwezig ) Het assortiment wordt gecommuniceerd richting uw gezelschap middels een A3 poster op het raam en een A4 op de toonbank. Indien gewenst kunnen wij dit tegen een kleine meerprijs met uw bedrijfslogo verzorgen.

* Beachvlaggen of vlaggen van uw bedrijf aanwezig? Plaats uw vlag met logo aan weerzijde van de foodtruck Hollandse Bus en plaats uw beachvlag voor extra reclame uiting.

*Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen ook daar wij graag in mee. Zo kunt u bij ons op verzoek bijv. voor hout bestek en afbreekbare borden kiezen.

* Nog meer uitstraling nodig? Kies dan voor gepersonaliseerde disposables. Uw bedrijfslogo of tekst op servetten, bekertjes of borden.

Buiten of binnen evenement

MINI FOODTRUCK

Iedere locatie is anders en niet altijd geschikt voor een food truck binnen. Soms is het handig om een kleiner model ( foodtrailer) te plaatsen in een binnen locatie. Wij hebben een grote foodtruck en een kleinere mini foodtruck voor gebruik zowel binnen als buiten. Op de foto links ziet u de mini foodtruck uitgerust met broodje UNOX. Uiteraard kan dit ook met iedere ander product.Tijdens kerst periode is de mini foodtruck in kerst stijl.


HACCP richtlijnen

Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers helpen uw gasten met een glimlach. Wij werken volgens de HACCP normen en wij voldoen aan de allergenenwet. 

Italiaans schepijs van ijswagen Zeeuws IJSmeisje


Een verfrissend ijsje op een zomerse dag of als dessert na uw maaltijd....  Italiaans schepijs van ijswagen Zeeuws IJSmeisje. Het gevoel van nostalgie wordt direct beleefd terwijl u een ijsje komt halen bij de ijswagen. Wie is er niet groot mee geworden? Varieerend van een bolletje schepijs in een krokante hoorn of beker met een toef slagroom  tot een heerlijke sorbet of een Sundae coupe.  www.zeeuwsijsmeisje.nl

Foodtruck huren?

Bel voor al uw vragen 
of reserveringen:
085-8769154  

Wij werken volgens de HACCP richtlijnen

IJSWAGEN
ZEEUWS IJSMEISJE
ITALIAANSSCHEPIJS

Mini Foodtruck