picture-26004
picture-26003
picture-26008
picture-260010

Foodtruck Hollandse Bus komt u bijna in heel Nederland tegen


Feestje of ander evenement?


Heeft u plannen voor een bedrijfsfeest, bedrijfslunch, evenement, opening , feest of een ander evenement waarbij u catering op locatie voor nodig heeft? Foodtruck Hollandse Bus komt naar alle bijna alle plaatsen binnen Nederland.


Foodtruck Hollandse Bus kunt u boeken in een van onderstaande regio's :


Zeeland
Zuid-Holland
Noord-Brabant
Noord-Holland
Utrecht


Staat uw regio er niet bij? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zakelijk evenement, lunch of feest bij u op locatie?


Bedrijfsfeest,bedrijfslunch, bedrijfsopening of ander zakelijk evenement? Wat dacht u van een foodtruck op uw locatie of bij uw relaties op locatie. Ook inzetbaar op bouwlocaties in de woningbouw, wegenbouw, waterbouw etc. etc. Een heerlijke Hollandse Hap zoals Broodje Balgehakt, Broodje Unox, heerlijke soepen en stamppotten. Uiteraard kunnen we uw mensen ook voorzien van een drankje erbij. Daarnaast serveren we koude/warme belegde broodjes, Pastamaaltijden, Kipkerrie, broodje Saté en vele andere mogelijkheden.

Bekijk hier de menukaart.

Zet foodtruck Hollandse bus in als marketing tool en verras uw medewerkers of klanten. Wij helpen u graag om uw campagne te laten slagen. Foodtruk Hollandse Bus kunt u boeken in heel Nederland.

Foodtruck of bakfiets bij u op de stoep


Bedrijfsfeest, opening of ander zakelijk evenement? Onze trucks komen naar u toe. Bij uw bedrijf verzorgen wij een foodtruck-catering tot ieders tevredenheid. We spreken een aanvangstijd en eindtijd met u af alsmede een assortiment voor uw gasten. Soms hebben we een beetje electriciteit nodig. Eten uit een foodtruck verbindt uw mensen. Tijdens dit eetmoment komen collega's met elkaar te praten en ontstaat er een ongedwongen sfeer. Met zijn allen in de rij (nu op gepaste afstand) Wat dacht u van een foodtruck op bijvoorbeeld uw bouwlocatie, kantoor of andere locatie? De foodtruck boeken is heel eenvoudig, neem gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

De mogelijkheden zijn eindeloosDe Hollandse Bus heeft eigenlijk voor iedere gelegenheid een passend assortiment. Tijdens een borrel worden er andere zaken genuttigd als op een werkdag op een bouwlocatie, dus geef aan via ons inschrijfformulier wat uw wensen zijn en eventueel een budget en wij sturen u vrijblijvend een offerte. Wij denken met u mee en gaan met u voor de langdurige relatie, immers een catering waar u tevreden over bent wordt nog lang over gesproken! Dus voor uw Bedrijfsfeest, Bedrijfsborrel, Bedrijfs Open Dagen, Bedrijfsjubileum, Lunch, Productlancering enzovoort,

neem contact met ons op via ons formulier.

De IJswagen van Zeeuws IJsmeisje


Deze Zoetroze IJswagen welke bij jong en oud sentimentele gevoelens losmaakt, is uiteraard zowel zakelijk als privé te boeken. Met een jarenlange ervaring en een heerlijk ijskoud assortiment kunt u prima uw personeel, relaties en klanten trakteren op een voortreffelijk ijsje. Schepijs op locatie is nog nooit zo populair geweest. Een Bedrijfsfeest, opening of ander zakelijk evenement? Wat dacht u van een ijswagen op bijvoorbeeld uw bouwlocatie? Verras en verwen uw medewerkers en relaties in de zomermaanden met een heerlijke ijsje uit onze ijswagen van Zeeuws IJsmeisje (www.zeeuwsijsmeisje.nl)

Contactformulier

 
 
 
 
 
 
 
 
Ik ga akkoord met het privacybeleid en bevestig dat mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet mogen worden gebruikt.
 
 

* verplichte velden

Foodtruck huren?

Bel voor al uw vragen 
of reserveringen:
085-8769154  

Mini Foodtruck

Wij werken volgens de HACCP richtlijnen

IJSWAGEN
ZEEUWS IJSMEISJE
ITALIAANSSCHEPIJS