Foodtruck Erwtensoep

 

Hollandse Erwtensoep 

Hollands trots: Erwtensoep, ook wel snert genoemd. De wintersoep bij uitstek. Snert koken staat zelfs op de lijst van immaterieel cultureel erfgoed. Warme goed gevulde erwtensoep met o.a. sappige rookworst. Proef de smaak van de winter en boek nu foodtruck Hollandse Bus bij u op locatie. Naast Erwtensoep bieden wij u diverse andere soepen zoals; Tomatensoep, Champignonsoep en Groentesoep. Gelukkig is het bij foodtruck Hollandse Bus wel veel soeps! 

De soep wordt bij ons zo heet gegeten, als zij wordt opgediend!


Soep & broodje Unox bakfiets bij u op locatie

Erwtensoep past perfect bij een heerlijk broodje UNOX met bijpassende UNOX saus. Een complete maaltijd voor de wintermaanden. Lekker vertrouwd voor iedereen. U kunt bij ons Foodtruck Hollandse Bus boeken of kiezen voor de UNOX bakfiets bij u op locatie voor een traditionele sfeer. De UNOX bakfiets komt bij u op locatie inclusief personeel.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op 085-8769154. Wij bespreken graag uw wensen en komen met een  smakelijk voorstel op maat. 

 Samen eten schept een band en dat is toch precies wat u wilt? Foodtruck de Hollandse Bus heeft ruime ervaring op dit gebied. Wij zijn uw restaurant op wielen en brengen lekker eten en sfeer bij uw bedrijf!

Foodtruck Hollandse Bus of bakfiets boeken ?