Ook in Coronatijd kunt u de Hollandse Bus boeken


Welkom bij Foodtruck Hollandse Bus

De Hollandse Bus biedt u een puur Hollands assortiment. Geen ingewikkelde maaltijden, vreemde ingredienten en links gedraaide couscous, maar gewoon eten van Hollandse bodem met af en toe een Italiaans tintje. Zoals een  bijv. een broodje UNOX of een broodje balgehakt etc. etc. ..  

Daarnaast hebben wij in de winter maanden speciaal voor bedrijven en verenigingen een ruim winteraanbod. Dit kan zowel in de grote foodtruck de Hollandse Bus, maar met name voor binnen locaties hebben wij sinds kort ook een oranje foodtrailer (2 meter breed) of een UNOX bakfiets waarmee wij u een volledig Hollands assortiment met UNOX en CHOCOMEL kunnen bieden op ieder evenement, (bedrijfs) feest of andere feestelijke gelegenheid.  

We doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Hebben wij uw aandacht getrokken en wilt u weten wat wij  u kunnen bieden? Vul onderstaand contactformulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

We verheugen ons er op om bij u langs te komen!

  De Hollandste hap van Nederland! 

Winterse maaltijden bij u op locatie :

* Broodje Hotdog

* Broodje Bal 

*Broodje Braadworst

*Broodje Hamburger 

*Broodje Beenham

*Broodje Pulled Chicken

*(broodje) Rookworst 

* Erwtensoep, tomatensoep e.d. 

* Boerenkool stamppot met worst

*Andijvie stamppot met spekjes en een bal gehakt

* Warme chocolademelk met slagroom ( met brownie)

* Warme Gluhwein met kaneelstokjes en citrusvruchten

* Warme kersen met ijs en slagroom 

Staat uw keuze er niet bij... neem gerust contact met ons op.
Dit kan telefonisch 085-8769154 of
via de email info@hollandsebus.nl

 

  

 

Hollandse Winterbus 

Tijdens de wintermaanden wanneer de dagen korter worden en de blaadjes weer van de bomen vallen kunt u ook kiezen voor de Hollandse Winterbus! 

De Hollandse winterbus heeft naast het bekende broodje UNOX ook andere hartverwarmers zoals warme Chocomel, warme gluhwein en diverse warme UNOX soepen. Hollandse winters houden nou eenmaal van een heerlijke oer Hollandse maaltijd.  Wat dacht u van goed gevulde erwtensoep met heerlijke rookworst of een kopje warme tomatensoep terwijl het buiten lekker koud is.

Bedrijfsfeest ,lunch of een andere reden een foodtruck op locatie laat ons dit voor u organiseren en dan kunt u uw tijd aan uw eigen werkzaamheden besteden. Wij ontzorgen u op het gebied van heerlijke Hollandse maaltijd of lunch voor een redelijke prijs.